Mijn favorieten

Uw aankoopmakelaar in Friesland

Uw droomplekje gezien? Verliefd op een woning? U bent dolenthousiast. Heel begrijpelijk. Juist op dit moment is het verstandig dat u uw emoties even parkeert. Bij de aankoop van een woning is het belangrijk dat u objectief het object bekijkt en beoordeelt. Op basis hiervan kunt u uw uiterste prijs bepalen. Het is heel moeilijk om deze inschatting zelf te maken. Daarom kunnen wij u helpen bij het aankopen van uw woning. En mocht de koop onverhoopt niet doorgaan, dan bent u ons niets verschuldigd. Bij de aankoop van een woning werken wij op basis van no cure no pay.
 

Bekijk onze video met informatie over het kopen van een woning met behulp van een aankoopmakelaar.
 

Wij zijn uw aankoopmakelaar in Friesland!
Scherjon + Van der Veen makelaars & taxateurs is de makelaar die u persoonlijk helpt bij de aankoop van uw woning. Wij zijn een deskundige aankoopmakelaar, met verstand van de huizenmarkt in Friesland en een nuchtere kijk op woningen.


Advies van uw aankoopmakelaar.
Laat u adviseren door ons, we staan u graag bij om tot de juiste prijs en aankoop te komen, zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Wilt u eerst eens in de praktijk beleven hoe het is om een aankoopmakelaar mee te nemen op bezichtiging, wij gaan de eerste keer graag vrijblijvend met u mee. Neem gerust contact op voor een kennismaking met uw aankoopmakelaar op basis van een  vrijblijvende bezichtiging.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring